Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Πως να κερδίζεις έναν αγώνα υπό πίεση στο τένις (Μέρος 2ο)


Σήμερα σoυ έχω δύο ακόμη πολύ απλές και αποτελεσματικές συμβουλές για την ψυχολογία στο παιχνίδι. Κάθε τενίστας που γίνεται νευρικός κατά καιρούς  πρέπει να έχει κάποιες αποτελεσματικές στρατηγικές για να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση στο γήπεδο.

Εάν τείνεις  να σφίγγεις  πολύ το χέρι σου όταν είσαι  υπό πίεση, τότε η σημερινή συμβουλή θα αλλάξει το παιχνίδι για εσένα!

Συμβουλή 3 Το καντράν της χαλαρότητας

Τι είναι αυτό το καντράν χαλαρότητας; Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να αναγνωρίσουν το

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς να κερδίζεις αγώνες υπό πίεση, στο τένις (Μέρος 1ο)

 By G.B. Sagan


Μερικές φορές όταν πηγαίνεις στο γήπεδο για να παίξεις  σε ένα τουρνουά ή να κάνεις  έναν αγώνα προπόνησης, αντιμετωπίζεις μεγάλη πίεση.

Ίσως νιώθεις ότι πρέπει να παίξεις  χαλαρά κατά τη διάρκεια των πόντων και ελπίζεις ότι ο αντίπαλός σου θα κάνει λάθη, ενώ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εκτελείς με συνέπεια  τις βολές σου. Εάν παίζεις καλύτερα στην προπόνηση παρά στο παιχνίδι, τότε πρέπει να εργαστείς ώστε να ανεβάσεις την ψυχολογία σου κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Σε αυτήν την ανάρτηση θέλω να μοιραστώ μαζί σου μερικές εξαιρετικά αποτελεσματικές και εύχρηστες συμβουλές σχετικά με αυτό το θέμα. Σήμερα ξεκινάμε με δύο πολύ σημαντικές συμβουλές:


Συμβουλή πρώτη: Αποδέξου την νευρικότητά σου

Το πρώτο σημαντικό βήμα όταν είσαι νευρικός και σφιχτός σε